Laxpasta med vitlök o pepparrot 4 points/ port

4 port

Ingredienser:

150

gr

Kallrökt lax

10-15

cm

Gurka

1

dl

Kesella 10 %

 

 

Salt, svartpeppar

1

 

Vitlöksklyfta

2

msk

Finhackad dill

1-2

msk

Nyriven pepparrot

6

dl

Nykokt pasta (2 dl okokt)

 Gör så här:

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Skär laxen i strimlor och gurkan i tärningar. Blanda kesella med salt, lite svartpeppar, finhackad vitlök, dill och nyriven pepparrot. Rör försiktigt ner laxen och gurkan. Vänd till sist ner den nykokta pastan.

Servera med en sallad.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0