Krämig köttfärsgratäng 8.5 p/pers

6 port 

Ingredienser
500 g köttfärs
1 vitlöksklyfta
1 stor burk tomatsoppa
1 burk vatten
1 tsk salt
1 tsk socker
4 dl lätt creme fraiche (5%)
1 stor purjolök
1 burk stor Philadelphiaost extra light (5%)
16 nystan fullkornstagliatelle

Gör så här:
Bryn färsen och tillsätt den pressade vitlöksklyftan. Tillsätt tomatsoppan, salt och socker och låt puttra i 20 minuter. Hacka purjon tunt. Blanda ihop alla ingredienser i stekpannan och låt creme fraiche samt osten smälta. Koka bandspaghetti. Lägg spaghettin i en form, häll över blandningen, gratinera i ugn i ca 25 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0